€ 27,90
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Accutasje ADVANCE X-Flex: bescherming en comfort tijdens het transport van accu’s van het AP systeem

Het accutasje STIHL ADVANCE X-Flex maakt deel uit van het modulair gordelsysteem STIHL ADVANCE X-Flex. Het tasje stelt professionals in de bos-, tuin- en landschapsbouw in staat om een accu van het STIHL AP systeem comfortabel te transporteren. Je maakt het vast aan de heupgordel STIHL ADVANCE X-Flex of de draaggordel STIHL ADVANCE X-Flex. Een elastische riem die met behulp van een lipje rond de AP accu wordt aangebracht helpt om de accu stevig in het tasje vast te houden. De bovenrand van het tasje is bovendien afgerond en ingesneden om de accu gemakkelijker uit het tasje te nemen. Aan de onderkant van het accutasje zijn er openingen om vuil en water te laten ontsnappen.

Het accutasje STIHL ADVANCE X-Flex bevestig je met de stevige bevestigingsclips van het door STIHL ontwikkelde clipsysteem. Zo kan je snel en eenvoudig alle elementen aan de ophangrail van je gordel hangen.

Accutasje ADVANCE X-Flex

Service en advies