€ 249,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Adapter met twee accuschachten ADA 1000: voor het gebruik van twee AP accu’s. Ideaal voor professioneel bladruimen en grasmaaien

Ben je actief in het professioneel onderhoud van tuinen en landschappen? Werk je vaak met een STIHL BGA 300 accubladblazer of een STIHL RMA 765 V accugrasmaaier? In dat geval komt de adapter met twee accuschachten STIHL ADA 1000 goed van pas: hij maakt het mogelijk om twee accu’s van het STIHL AP systeem na elkaar te gebruiken. Zodra de eerste accu leeg is, schakelt het systeem automatisch over op de tweede accu voor een efficiënte en vrijwel ononderbroken werking met je STIHL machines, zelfs bij langdurig gebruik.

In combinatie met de accubladblazer STIHL BGA 300 kan je de adapter met twee accuschachten van 1,9 kg gebruiken met slechts één accu en zo, afhankelijk van de gebruikte accu, het gewicht met bijna 2 kg verminderen.

De adapter met twee accuschachten ADA 1000 is gecertificeerd conform beveiligingsgraad IPX4.

Opmerking: de STIHL ADA 1000 vervangt de STIHL ADA 700. Hij is compatibel met de BGA 300 accubladblazer (vanaf serienummer 448076854) en met de RMA 765 V accugrasmaaier.

Opgelet: gebruik de adapter met twee accuschachten STIHL ADA 1000 niet in combinatie met accuheggenscharen (HSA), accukettingzagen (MSA), accudoorslijpers (TSA) en het draagsysteem STIHL AR L.

Adapter met twee accuschachten ADA 1000

Service en advies