€ 9,90
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Bevestigingsclips ADVANCE X-Flex: om je gordels en draagstel snel en gemakkelijk uit te rusten met tasjes en gereedschapshouders

De bevestigingsclips STIHL ADVANCE X-Flex maken deel uit van het modulair gordelsysteem STIHL ADVANCE X-Flex. Als je reserveclips nodig hebt of als je extra tasjes en gereedschapshouders wilt bevestigen, zijn de bevestigingsclips de ideale keuze. Ze maken het mogelijk om tasjes en gereedschapshouders snel en gemakkelijk te bevestigen aan de heupgordel STIHL ADVANCE X-Flex, de draaggordel STIHL ADVANCE X-Flex, de schoudergordel ADVANCE X-Flex of het draagstel FS ADVANCE X-Flex.

Dankzij deze stevige bevestigingsclips van verenstaal kan je bijvoorbeeld het universele tasje STIHL ADVANCE X-Flex, de krijthouder STIHL ADVANCE X-Flex, de kabelgeleider STIHL ADVANCE X-Flex of een van de vele andere handige elementen van het modulair gordelsysteem van STIHL bevestigen aan de zwarte ophangrails van je gordel of draagstel. Voor de grotere en zwaardere tasjes en gereedschapshouders heb je twee clips nodig, voor de lichtere tasjes en gereedschapshouders volstaat één clip.

Bevestigingsclips ADVANCE X-Flex

Service en advies