€ 84,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Bosbouwset ADVANCE X-Flex Basic: modulair gordelsysteem voor flexibel werken in het bos

De bosbouwset STIHL ADVANCE X-Flex Basic van het modulair gordelsysteem STIHL ADVANCE X-Flex is een bijzonder nuttige hulp voor professionals in de bosbouw. Zo hebben ze het benodigde gereedschap altijd bij de hand en kunnen ze efficiënter werken.

De bosbouwset STIHL ADVANCE X-Flex Basic bestaat uit de volgende elementen:

  • universeel tasje STIHL ADVANCE X-Flex voor bijvoorbeeld reservekettingen, markeerspray, markeerkrijt of gereedschap zoals het multifunctioneel gereedschap. Je kan er ook een drankje in opbergen.
  • Tasje voor velwig STIHL ADVANCE X-Flex, geschikt voor 2 wiggen van verschillende grootte
  • Krijthouder STIHL ADVANCE X-Flex voor markeerkrijt
  • Gereedschapshouders en houders voor pikhaken STIHL ADVANCE X-Flex om gemakkelijk een pikhaak of bijl te bevestigen

Om de tasjes en gereedschapshouders te kunnen gebruiken, heb je de STIHL ADVANCE X-Flex heup-of draaggordel nodig. Je bevestigt de tasjes en gereedschapshouders gemakkelijk aan de ophangrail met stevige clips uit het door STIHL ontwikkelde clipsysteem.

De optioneel verkrijgbare STIHL ADVANCE X-Flex schoudergordel zorgt ervoor dat het gewicht van het gereedschap optimaal over je hele lichaam wordt verdeeld. Zo spaar je je spieren en gewrichten.

Bosbouwset ADVANCE X-Flex Basic

Service en advies