€ 129,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Bosbouwset ADVANCE X-Flex Pro: modulair gordelsysteem voor flexibel en comfortabel werken in het bos

De bosbouwset STIHL ADVANCE X-Flex Pro van het modulair gordelsysteem STIHL ADVANCE X-Flex is een bijzonder nuttige hulp voor professionals in de bosbouw. Zo hebben ze het benodigde gereedschap altijd bij de hand en kunnen ze efficiënter werken.

De bosbouwset STIHL ADVANCE X-Flex Pro bevat naast een schoudergordel en een buikbeschermer ook de volgende elementen:

  • Universeel tasje STIHL ADVANCE X-Flex voor bijvoorbeeld reservekettingen, markeerspray, markeerkrijt of gereedschap zoals het multifunctioneel gereedschap. Je kan er ook een drankje in opbergen.
  • Tasje voor velwig STIHL ADVANCE X-Flex, geschikt voor 2 wiggen van verschillende grootte
  • Krijthouder STIHL ADVANCE X-Flex voor markeerkrijt
  • Gereedschapshouders en houders voor pikhaken STIHL ADVANCE X-Flex om gemakkelijk een pikhaak of bijl te bevestigen

De in de set meegeleverde STIHL ADVANCE X-Flex schoudergordel helpt om het gewicht van het gereedschap gelijkmatiger over het hele lichaam te verdelen. Zo spaar je je spieren en gewrichten. De STIHL ADVANCE X-Flex buikbeschermer, ook inbegrepen in de set, vergroot het draagcomfort nog meer. Je kan hem echter enkel op de STIHL ADVANCE X-Flex heupgordel bevestigen.

Om naast de schoudergordel ook de tasjes en gereedschapshouders te kunnen gebruiken, heb je ook de STIHL ADVANCE X-Flex heupgordel nodig. De tasjes en gereedschapshouders bevestig je gemakkelijk aan de ophangrail met de stevige STIHL bevestigingsclips van het door STIHL ontwikkelde clipsysteem.

Bosbouwset ADVANCE X-Flex Pro

Service en advies