€ 154,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Cut Kit 10: set bestaande uit een zaagblad en zaagkettingen voor de kettingzagen MS 261, MS 271 en MS 291

Zelfs de beste kettingzaag wordt bot bij regelmatig gebruik. Als je tijdens het werk geen tijd hebt om je ketting te slijpen of als je zaaggarnituur aan vervanging toe is, zijn de STIHL Cut Kits de ideale oplossing voor jou.

Met de STIHL Cut Kit 10 zorg je er proactief voor dat de zaagprestaties van je MS 261, MS 271 of MS 291 op een constant hoog niveau blijven. Je kan waar je ook bent, de ketting en het zaagblad van je STIHL kettingzaag volledig zelf vervangen. Raadpleeg voor de montage onze gids voor het vervangen van de zaaggarnituur. Die kan je downloaden via de QR-code op de verpakking van je Cut Kit.

De STIHL Cut Kit 10 voor MS 261, MS 271 en MS 291 bevat de volgende onderdelen voor het vervangen van je zaaggarnituur:

  • 1 x STIHL Light 04 (40 cm) zaagblad
  • 2 x STIHL zaagketting .325" Super Pro, 1,3 mm

Het ultradunne zaagblad STIHL Light 04 biedt je hoge steekprestaties. Het is gemakkelijk te hanteren en versoepelt het gebruik van de kettingzaag. Dankzij zijn lage gewicht ontlast het zaagblad je tijdens het werk met je kettingzaag en kan je snel vooruitgang boeken met taken zoals het vellen en snoeien van bomen in de boomverzorging. De STIHL .325" Super Pro ketting met hoog vermogen biedt een hoge zaagkwaliteit dankzij de volle beiteltanden en zorgt voor zuivere en precieze zaagsneden met de kettingzaag. Zo kan je gemakkelijk en veilig bomen of dikkere taken zagen met weinig terugslag.


De onderdelen van de zaaggarnituur zijn perfect op elkaar afgestemd en verhogen daardoor de betrouwbaarheid van je snoeizaag – zelfs bij langdurig gebruik. Zo profiteer je van maximale prestaties en kan je veilig en handig zonder onderbreking werken dankzij de mogelijkheid om de zaaggarnituur te vervangen.

Cut Kit 10

Service en advies