€ 98,50
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Cut Kit 2: set bestaande uit een zaagblad en zaagkettingen voor de kettingzagen MS 162, MS 170, MS 171 en MS 172

Zelfs de beste kettingzaag wordt bot bij regelmatig gebruik. Als je tijdens het werk geen tijd hebt om je ketting te slijpen of als je zaaggarnituur aan vervanging toe is, zijn de STIHL Cut Kits de ideale oplossing voor jou.

Met de STIHL Cut Kit 2 zorg je er proactief voor dat de zaagprestaties van je STIHL MS 162, MS 170, MS 171 of MS 172 op een constant hoog niveau blijven. Je kan waar je ook bent, de ketting en het zaagblad van je STIHL kettingzaag volledig zelf vervangen. Raadpleeg voor de montage onze gids voor het vervangen van de zaaggarnituur. Die kan je downloaden via de QR-code op de verpakking van je Cut Kit.

De STIHL Cut Kit 2 voor MS 162, MS 170, MS 171 en MS 172 bevat de volgende onderdelen voor het vervangen van je zaaggarnituur:

  • 1 x STIHL STIHL Rollomatic E Mini, 3/8" P, 1,1 mm zaagblad
  • 2 x STIHL zaagketting 3/8" P Picco Micro 3 (PM3; 1,1 mm)

Het lichte en smalle STIHL Rollomatic E Mini 3/8" P zaagblad is een waardevolle hulp wanneer je met je kettingzaag werkt. Het ontlast je rug bij langdurige werkzaamheden, zoals het zagen van haardhout of het vellen van kleine bomen, door de krachtinspanning die deze taken vereisen te verminderen. De robuuste en stevige STIHL 3/8" P Picco Micro 3 (PM3) biedt sterke zaagprestaties. Dit betekent dat je comfortabel kleinere bomen kan vellen of dikkere takken kan verzagen met weinig trillingen en weinig terugslag.

De onderdelen van de zaaggarnituur zijn perfect op elkaar afgestemd en verhogen daardoor de betrouwbaarheid van je snoeizaag – zelfs bij langdurig gebruik. Zo profiteer je van maximale prestaties en kan je veilig en handig zonder onderbreking werken dankzij de mogelijkheid om de zaaggarnituur te vervangen.

Cut Kit 2

Service en advies