€ 138,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Cut Kit 5: set bestaande uit een zaagblad en zaagkettingen voor de kettingzagen MS 182, MS 211 en MS 212

Zelfs de beste kettingzaag wordt bot bij regelmatig gebruik. Als je tijdens het werk geen tijd hebt om je ketting te slijpen of als je zaaggarnituur aan vervanging toe is, zijn de STIHL Cut Kits de ideale oplossing voor jou.

Met de STIHL Cut Kit 4 zorg je er proactief voor dat de zaagprestaties van je MS 182, MS 211 of MS 212 op een constant hoog niveau blijven. Je kan waar je ook bent, de ketting en het zaagblad van je STIHL kettingzaag volledig zelf vervangen. Raadpleeg voor de montage onze gids voor het vervangen van de zaaggarnituur. Die kan je downloaden via de QR-code op de verpakking van je Cut Kit.

De STIHL Cut Kit 4 voor MS 182, MS 211 en MS 212 bevat de volgende onderdelen voor het vervangen van je zaaggarnituur:

  • 1 x STIHL STIHL Rollomatic E, 3/8" P, 1,3 mm (40 cm) zaagblad
  • 2 x STIHL zaagketting 3/8" P Picco Micro 3 (PM3), 1,3 mm

Dankzij zijn lage gewicht, zijn hoge stabiliteit en zijn geringe terugslag is het standaardzaagblad STIHL Rollomatic E 3/8" P ideaal om bomen te vellen en van hun takken te ontdoen en om haardhout of hout voor houtconstructies te zagen. De robuuste en stevige STIHL 3/8" P Picco Micro 3 (PM3) biedt sterke zaagprestaties. Dit betekent dat je comfortabel kleinere bomen kan vellen of dikkere takken kan verzagen met weinig trillingen en weinig terugslag.

De onderdelen van de zaaggarnituur zijn perfect op elkaar afgestemd en verhogen daardoor de betrouwbaarheid van je snoeizaag – zelfs bij langdurig gebruik. Zo profiteer je van maximale prestaties en kan je veilig en handig zonder onderbreking werken dankzij de mogelijkheid om de zaaggarnituur te vervangen.

Cut Kid 5

Service en advies