€ 148,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Cut Kit 9: set bestaande uit een zaagblad en zaagkettingen voor de kettingzaag MS 251

Zelfs de beste kettingzaag wordt bot bij regelmatig gebruik. Als je tijdens het werk geen tijd hebt om je ketting te slijpen of als je zaaggarnituur aan vervanging toe is, zijn de STIHL Cut Kits de ideale oplossing voor jou.

Met de STIHL Cut Kit 9 zorg je er proactief voor dat de zaagprestaties van je MS  251 op een constant hoog niveau blijven. Je kan waar je ook bent, de ketting en het zaagblad van je STIHL kettingzaag volledig zelf vervangen. Raadpleeg voor de montage onze gids voor het vervangen van de zaaggarnituur. Die kan je downloaden via de QR-code op de verpakking van je Cut Kit.

De STIHL Cut Kit 9 voor MS 251 bevat de volgende onderdelen voor het vervangen van je zaaggarnituur:

  • 1 x STIHL Rollomatic E, .325", 1,3 mm (40 cm) zaagblad
  • 2 x STIHL zaagketting .325" Micro 3 Pro, 1,3 mm

Het terugslagarme zaagblad STIHL Rollomatic E, .325" is speciaal ontworpen voor professionele gebruikers actief in de bosbouw, landbouw en tuinbouw. Het is zeer stabiel en buigvast. Met zijn lage gewicht ontlast het zaagblad je wanneer je je kettingzaag gebruikt om bomen te vellen en van hun takken te ontdoen. Door het gesloten lager voor het kettingwiel in de neus is het zaagblad bovendien onderhoudsvrij. De STIHL .325" Micro 3 Pro ketting met halve beiteltanden overtuigt bij werkzaamheden met de kettingzaag dankzij haar verhoogde zaagvermogen bij het vellen en snoeien van bomen, het zagen van haardhout of het onderhouden van jonge planten. De ketting biedt een uitstekende zaagkwaliteit en je profiteert van weinig terugslag en weinig trillingen wanneer je met je kettingzaag werkt.

De onderdelen van de zaaggarnituur zijn perfect op elkaar afgestemd en verhogen daardoor de betrouwbaarheid van je snoeizaag – zelfs bij langdurig gebruik. Zo profiteer je van maximale prestaties en kan je veilig en handig zonder onderbreking werken dankzij de mogelijkheid om de zaaggarnituur te vervangen.

Cut Kit 9

Service en advies