€ 39,90
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Draaggordel ADVANCE X-Flex: centraal element van het modulair gordelsysteem van STIHL

De draaggordel STIHL ADVANCE X-Flex is een nuttige hulp voor professionals in de bosbouw en de landschaps- of tuinbouw . Hij biedt meer flexibiliteit en verbetert het werkcomfort bij hoge temperaturen. Dankzij zijn lage gewicht en smalle vorm is dit centrale element van het modulaire gordelsysteem STIHL ADVANCE X-Flex ideaal voor het dragen van kleinere lasten. Je kan de gordel aanpassen aan de te verrichten taak en uitrusten met verschillende elementen, zoals tasjes of gereedschapshouders.

Die bevestig je rechtstreeks en eenvoudig aan de ophangrail met de stevige STIHL bevestigingsclips van het door STIHL ontwikkelde clipsysteem. De optionele STIHL ADVANCE X-Flex schoudergordel maak je met bevestigingsringen vast aan de draaggordel. Zo verdeel je het gewicht van de aan de gordel bevestigde tasjes en gereedschapshouders gelijkmatiger over je hele lichaam. De gesp van de STIHL ADVANCE X-Flex draaggordel is bovendien gemaakt van hoogwaardige kunststof.

De draaggordel STIHL ADVANCE X-Flex is verkrijgbaar in 3 maten: maat S (78 cm tot 127 cm), maat M (89 cm tot 143 cm) en maat L (98 cm tot 177 cm).

Draaggordel ADVANCE X-Flex

Service en advies