€ 84,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Draagstel FS ADVANCE X-Flex: voor meer comfort en efficiëntie bij professionele werkzaamheden met de bosmaaier

Het draagstel STIHL FS ADVANCE X-Flex vergemakkelijkt het werk van professionals met een STIHL bosmaaier, zowel bij werkzaamheden in de bosbouw als in de tuin- of landschapsbouw. Het draagstel FS is een schoudergordel uitgerust met een stootkussen met comforthaken aan de rechterkant. Hierin haak je de STIHL bosmaaier eenvoudig vast. Zo wordt het gewicht van de machine optimaal verdeeld over het hele lichaam voor een beter werkcomfort. Een zijdelingse vulling aan de andere kant zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de belasting, om je spieren en gewrichten te beschermen.

Een elastische rugsteun past zich aan aan je bewegingen om nog comfortabeler te kunnen werken. De borstsluiting is in de hoogte verstelbaar voor nog meer comfort.

Het draagstel FS ADVANCE X-Flex maakt deel uit van het modulair gordelsysteem STIHL ADVANCE X-Flex. Om het draagstel FS te kunnen gebruiken, heb je ook de heupgordel STIHL ADVANCE X-Flex nodig. Met de bevestigingsringen en een steekzak kan je het draagstel FS eraan vastmaken.

De reflecterende strepen van het draagsysteem FS ADVANCE X-Flex garanderen een goede zichtbaarheid tijdens bosbouwwerkzaamheden.

Het draagsysteem FS ADVANCE X-Flex is verkrijgbaar in 2 maten: S en M-L.

Draagstel FS ADVANCE X-Flex

Service en advies