€ 108,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Veiligheidsinstructies

Technische details

MaatL,M,S,XL,XXL
Ventilatieritsennein
Regular fitja
Slim fitnein
Aantal borstzakken1

Fleecejack DYNAMIC: warme en ademende jas

Het zachte en hoogelastische STIHL DYNAMIC fleecejack is geschikt voor zowel privé- als professionele gebruikers. Met dit duurzame en zeer comfortabel jack van microfleece kan je alle fysiek zware werkzaamheden gemakkelijk aan, bijvoorbeeld in het bos. Het STIHL DYNAMIC fleecejack is gemaakt van een sneldrogende ademende stof en heeft een lichte bescherming tegen doornen en slijtage op de schouders, heupen en onderarmen. Je kan het dragen als warme tussenlaag of als bovenlaag bij slechte zichtbaarheid dankzij het grote gedeelte in fluorescerend oranje. Het STIHL DYNAMIC jack is verkrijgbaar in de pasvorm Slim Fit.

De handige borstzak van het STIHL DYNAMIC fleecejack heeft een ritssluiting, zodat je je smartphone of andere waardevolle voorwerpen in alle veiligheid kan meenemen. Een duimlus is geïntegreerd in de mouwen. Op de achterzijde van het jack staat een reflecterend STIHL logo en op de voorzijde een kettingzaagmotief.

Het STIHL DYNAMIC jack is machinewasbaar op 60 °C.

Extra informatie:

  • Stof: 97% polyester, 3% polyamide
  • Kleur: tweekleurig (fluorescerend oranje/zwart)

Het STIHL DYNAMIC jack heeft het keurmerk ‘KWF-Profi’ gekregen van het Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (centrum voor bosbouw en bostechnologie).

Fleecejack DYNAMIC

Service en advies