Nieuw
 • Innovatief conferentiesysteem voor een vlotte communicatie, zelfs in lawaaierige omgevingen
 • Tot 16 headsets kunnen rechtstreeks worden verbonden over een afstand van maximaal 600 meter
 • Gebruiksvriendelijke bedieningslogica dankzij intelligente knoppenindeling
 • Kan worden aangesloten op een smartphone om te bellen en naar muziek te luisteren
 • € 449,00
  Kies product
  Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
  Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.
  Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

  ADVANCE ProCOM: Communiceer gemakkelijk en doeltreffend

  Met het innovatieve conferentiesysteem STIHL ADVANCE ProCOM kan je gemakkelijk en vlot communiceren tijdens het werk, zelfs in een lawaaierige omgeving, zonder dat je daarvoor een bijkomend toestel nodig hebt. Met de intelligente gehoorbescherming kunnen tot 16 headsets over een afstand van maximaal 600 meter in een netwerk worden opgenomen. ADVANCE ProCOM biedt een uitstekende geluidskwaliteit voor een heldere en vlotte communicatie – vooral handig bij zwaar werk. Professionals in de bosbouw en boomverzorging, maar ook tuiniers en landschapsarchitecten, bouwvakkers en ambitieuze particuliere boseigenaren waarderen het gebruiksgemak van dit systeem, en de mogelijkheid om tegelijk te horen en te spreken.

  Dankzij de ergonomische knoppen, die op de tast gemakkelijk van elkaar te onderscheiden zijn, is de STIHL ADVANCE ProCOM gehoorbescherming heel gebruiksvriendelijk. Ook het monteren en koppelen zijn kinderspel. Dankzij de Bluetooth-verbinding® met je smartphone kan je veel functies gebruiken, zoals telefoneren, naar muziek luisteren of de stemassistent gebruiken, zonder dat je je mobiele telefoon uit je zak hoeft te halen terwijl je werkt. Je kan het STIHL ADVANCE ProCOM systeem ook op een draagbare radio aansluiten via Bluetooth®. De geïntegreerde FM-radio zorgt indien gewenst voor ontspanning.

  Service en advies