€ 132,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Helmset met veerstaalvizier dat zeer veel licht doorlaat

De STIHL helmen uit het ADVANCE X-Vent assortiment bieden professionals een optimale gewichtsverdeling en dus een aangenaam draagcomfort. De gelaatsbescherming van de STIHL ADVANCE X-Vent helmset bestaat uit een stalen veerraster met een zeer hoge lichtdoorlaat (75-80%). Zo heb je zelfs bij weinig licht een goed zicht. De over de hele STIHL helm verspreide openingen verzekeren een goede ventilatie. Dankzij de 6-punts binnenuitvoering en de verstelbare hoofdband met ratelverstelling pas je de helm snel, gemakkelijk en met één hand aan aan de vorm van je hoofd. Tot de optionele accessoires voor de STIHL ADVANCE X-Vent helmen behoren een regenbescherming, een geïntegreerde veiligheidsbril, een vizierverlenging en een kinriem.


Je kan de functionaliteiten van de ADVANCE STIHL X-Vent helmset ook uitbreiden met een  optioneel verkrijgbare set oorkapjes met Bluetooth®.


De volgende aanduidingen zijn van toepassing op de helmset ADVANCE X-Vent:

  • Materiaal van de helmset: ABS

  • Materiaal van de zweetband: functioneel materiaal

  • Veiligheidseisen: EN 352, EN 397, EN 1731

  • Gehoorbescherming: SNR 29 (H: 34, M: 27, L: 19)


De helmset ADVANCE X-Vent heeft het keurmerk ‘KWF-Profi’ gekregen van het Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (centrum voor bosbouw en bostechnologie).

Neem ook de veiligheidsaanwijzingen in de gebruikshandleiding van je STIHL machine in acht.
Helmset ADVANCE X-Vent

Uitrusting

Rooster uit verenstaal
Verenstalen rooster
HELMVENTILATIE
HELMVENTILATIE
Zonnekap
Zonneklep

Technische details

Isolatiewaarde30 dB
H-waarde34 dB
M-waarde27 dB
L-waarde19 dB
Binnenuitvoering6-Punkt

Service en advies