€ 29,90
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Houder voor schuifmaat ADVANCE X-Flex: om zelfs lange schuifmaten gemakkelijk te transporteren

De houder voor schuifmaat STIHL ADVANCE X-Flex maakt deel uit van het modulair gordelsysteem STIHL ADVANCE X-Flex. Met deze houder kunnen professionals in de bos-, tuin- en landschapsbouw hun schuifmaat eenvoudig aan de gordel bevestigen en overal mee naartoe nemen.

Dankzij de vulling met voorgevormd profiel blijft de schuifmaat altijd netjes op zijn plaats. De houder voor een schuifmaat bevestig je schuin aan de heupgordel STIHL ADVANCE X-Flex of aan de draaggordel STIHL ADVANCE X-Flex. Zo beperken zelfs lange schuifmaten je bewegingsvrijheid niet en kan je de schuifmaat gemakkelijk uit de houder nemen.

Je kan de houder voor schuifmaat STIHL ADVANCE X-Flex direct bevestigen aan de heupgordel of draaggordel met de stevige bevestigingsclips van het door STIHL ontwikkelde clipsysteem. Dankzij deze clips kan je de houder gemakkelijk bevestigen aan andere plekken op de ophangrail.

Houder voor schuifmaat ADVANCE X-Flex

Service en advies