€ 9,90
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Kabelgeleider ADVANCE X-Flex: voor een optimale bewegingsvrijheid en flexibiliteit bij het gebruik van STIHL accumachines

De kabelgeleider STIHL ADVANCE X-Flex maakt deel uit van het modulair gordelsysteem STIHL ADVANCE X-Flex. Hij is ideaal voor professionals werkzaam in de bos-, tuin- en landschapsbouw. Hij maakt het gemakkelijker om te werken met accumachines van het STIHL AP systeem met een aansluitkabel. Of je kan hem gebruiken in combinatie met de gordeltas AP met aansluitkabel. Je hoeft de aansluitkabel alleen maar door de daartoe voorziene elastische riem te halen. Dit zorgt voor een grote actieradius en een grote bewegingsvrijheid tijdens het werk.

Je kan de kabelgeleider op elke plek van de heupgordel STIHL ADVANCE X-Flex, de draaggordel STIHL ADVANCE X-Flex, de schoudergordel ADVANCE X-Flex of het draagstel FS ADVANCE X-Flex vastmaken. Daarvoor bevestig je gewoon de stevige STIHL bevestigingsclip op de kabelgeleider aan de gordel of het draagstel.

Kabelgeleider ADVANCE X-Flex

Service en advies