€ 29,50
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Maaikop AutoCut C 4- 2: universeel gereedschap voor maaiwerk

De STIHL AutoCut C 4-2 is de ideale keuze, zowel voor hobbytuiniers als voor landschapsarchitecten. Deze halfautomatische maaikop met twee draden maakt het immers mogelijk om moeilijk bereikbare hoeken en graskanten precies te onderhouden. Moet je gras maaien rond trappen of langs muren, heggen of bomen? Met de STIHL AutoCut C 4-2 voer je al je maaitaken efficiënt en nauwkeurig uit.

Om de maaidraad tijdens het gebruik bij te stellen, tik je hem gewoon zachtjes op de grond. Bij deze comfortuitvoering van de maaikop AutoCut kan je bovendien de maaidraad heel gemakkelijk van buitenaf vullen, zonder dat je hem open hoeft te maken. Voor de maaikop AutoCut C 4-2 heb je de keuze tussen verschillende hoogwaardige STIHL maaidraden.

Deze maaikop is compatibel met de twee accubosmaaiers STIHL FSA 65 en FSA 85 (definitief uit het assortiment).

Opmerking: gebruik de maaikoppen enkel met een speciale bescherming of een universele STIHL beschermkap voor maaikoppen en metalen snijgereedschap.

Service en advies