€ 28,40
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

AutoCut C 3- 2: maaikop voor nauwkeurig onderhoudswerk

De STIHL AutoCut C 3-2 is geschikt voor tal van onderhoudstoepassingen. Met de halfautomatische maaikop kan je graskanten onderhouden maar ook grote oppervlakken maaien met je kantenmaaier zonder van machine te moeten wisselen. Dit is allemaal mogelijk dankzij het doordachte ontwerp van de AutoCut C 3-2 maaikop met twee draden, verkrijgbaar met een draaddiameter van 1,6 mm of 2 mm. Om de maaidraad tijdens het gebruik automatisch bij te stellen tik je er zachtjes mee op de grond. Dit bespaart je tijd en levert een nauwkeurig, net resultaat op langs heggen, bomen, trappen, muren of grote oppervlakken.

Voor snel en efficiënt maaien kan je de AutoCut C 3-2 bovendien van buitenaf vullen met STIHL maaidraden, zonder dat je de maaikop open hoeft te maken.

De maaikop AutoCut C 3-2 is compatibel met de volgende STIHL kantenmaaiers:

  • FSA 30
  • FSA 57
  • FSE 52

Opmerking: gebruik de maaikoppen enkel met een speciale bescherming of de STIHL universele beschermkappen voor maaikoppen en metalen snijgereedschap.

AutoCut C 3-2

Service en advies