€ 375,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Trekkinglaarzen voor gebruik met de kettingzaag

De trekkinglaarzen voor gebruik met de kettingzaag STIHL ADVANCE GTX zijn geschikt voor spikes en zijn voorzien van een bescherming tegen snijwonden. Ideaal voor professionele werkzaamheden met je kettingzaag op hellingen en voor de boomverzorging. De hoge schachtkraag en de enkelbescherming zorgen voor een goede, vaste tred. Met deze waterdichte laarzen voor gebruik met de kettingzaag profiteer je dus altijd van een goede stabiliteit, ook dankzij de speciale antislipprofielzool. De stalen tip en de snijbeschermingsklasse 2 van deze trekkinglaarzen bieden op elk moment een zeer goede bescherming. Dankzij de gemakkelijke aantrekoogjes en de robuuste vetersluitingen met klemhaak om de veters vast te zetten kan je de veters gemakkelijk rijgen en stevig aantrekken.


Het buitenmateriaal van deze veiligheidsschoenen voor de bosbouw is gemaakt van waterafstotend suède van superieure kwaliteit. Het waterdichte, maar zeer ademende GORE-TEX® membraan verzekert een aangenaam klimaat voor de voet. De dempende PU-tussenzool biedt een hoog draag- en afrolcomfort. Dit wordt versterkt door een ergonomische en bijzonder absorberende binnenzool. De trekkinglaarzen voor gebruik met de kettingzaag STIHL ADVANCE GTX zijn bovendien voorzien van een omhooggetrokken rubberrand die een extra bescherming tegen vocht en slijtage biedt.


Overige informatie:

  • Materiaal: vol rundsleder

  • Kleur: zwart

  • Gewicht (maat 42): 2,5 kg

  • Snijbeschermingsklasse: 2

  • DIN EN ISO: 20345 S2, 17249

  • Schachthoogte: ongeveer 20 cm


De laarzen hebben het keurmerk ‘KWF-Profi’ gekregen van het Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (centrum voor bosbouw en bostechnologie).
Wandelschoen ADVANCE GTX

Uitrusting

Snijbescherming
SNIJBESCHERMING
Weerstandstest
Weerstandstest

Technische details

Schachthoogte20 cm
Maat39-48
Stalen kapja
Stalen tussenzoolnein
Beschermingsniveau2

Service en advies