€ 357,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Lederen laarzen STIHL DYNAMIC GTX voor gebruik met de kettingzaag

De waterdichte en actief ademende lederen laarzen voor gebruik met de kettingzaag STIHL DYNAMIC GTX zijn uitgerust met een snijbescherming. Ze zijn geschikt voor zowel professionele als privégebruikers voor alle werkzaamheden met de kettingzaag. Het bovenmateriaal van waterafstotend leder en het waterdicht en ademend membraan GORE-TEX® Extended Comfort zorgen voor een droog en aangenaam binnenklimaat, zelfs bij extreme weersomstandigheden. De stalen tip beschermt je voeten tegen vallende voorwerpen en de slijtage- en schuurbescherming aan de neus verlengt de levensduur van deze laarzen. De slipvaste profielzool zorgt voor een hoog afrolcomfort en veilige verplaatsingen. Dankzij de enkelbescherming profiteer je ook van een goede stabiliteit op onstabiele en natte gronden.


De ergonomische binnenzolen van deze laarzen voor gebruik met de kettingzaag bieden een groot comfort en dankzij de gemakkelijke aantrekoogjes kan je de veters heel gemakkelijk sluiten. De reflecterende inzetstukken van de STIHL DYNAMIC GTX zorgen voor een optimale zichtbaarheid. De lederen laarzen STIHL DYNAMIC GTX voor gebruik met de kettingzaag zijn toegelaten om te gebruiken met orthopedische inlegzolen conform DGUV regel 112-191.


Overige informatie:

  • Materiaal: vol rundsleder

  • Kleur: zwart

  • Gewicht (maat 42): 2,2 kg

  • Snijbeschermingsklasse: 1

  • DIN EN ISO: 20345 S2, 17249

  • Schachthoogte: ongeveer 20 cm


Deze laarzen hebben het keurmerk ‘KWF-Standard’ gekregen van het Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (centrum voor bosbouw en bostechnologie).
DYNAMIC GTX laars

Uitrusting

Snijbescherming
SNIJBESCHERMING
Reflecterende strepen/reflecterende band
REFLECTERENDE DETAILS
Weerstandstest
Weerstandstest

Technische details

Schachthoogte20 cm
Maat36-50
Stalen kapja
Stalen tussenzoolnein
Beschermingsniveau1

Service en advies