€ 283,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Universeel inzetbaar

De lederen kettingzaaglaarzen STIHL DYNAMIC S3 zijn voorzien van een snijbescherming en zijn even geschikt voor gebruik in de bosbouw als op bouwterreinen. Veeleisende professionele en privégebruikers waarderen de S3-perforatiebescherming (dankzij de stalen tussenzool), zeer handig bij werkzaamheden met de kettingzaag. Het bovenmateriaal van deze DYNAMIC S3 lederen laarzen is waterafstotend en is gemaakt van gelooid nubuckleder. Je kan de veters gemakkelijk en stevig rijgen dankzij de sterke vetersluitingen met klemhaak om de veters vast te zetten en de gemakkelijke aantrekoogjes. De zelfreinigende slipvaste profielzool met grove noppen en de enkelbescherming bieden een goede stabiliteit, zelfs op moeilijke gronden en in veeleisende weersomstandigheden. Het ademende binnenmateriaal, de gewatteerde schachtkraag en de absorberende PU-tussenzool zorgen voor een groot comfort.


De geïntegreerde stalen tip biedt extra bescherming, terwijl de slijtage- en schuurbescherming aan de neus de levensduur van deze lederen laarzen voor gebruik met de kettingzaag verlengt. De DYNAMIC S3 laarzen hebben uitneembare ergonomische inlegzolen die je kan vervangen door orthopedische inlegzolen conform DGUV regel 112-191.


Overige informatie:

  • Materiaal: vol rundsleder

  • Kleur: bruin

  • Gewicht (maat 42): 2,0 kg

  • Snijbeschermingsklasse: 1

  • DIN EN ISO: 20345 S3, 17249

  • Schachthoogte: ongeveer 20 cmDe laarzen voor gebruik met de kettingzaag hebben het keurmerk ‘KWF-Standard’ gekregen van het Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (centrum voor bosbouw en bostechnologie).
MS-leren laarzen DYNAMIC S3

Uitrusting

Weerstandstest
Weerstandstest

Technische details

Schachthoogte20 cm
Maat38-48
Stalen kapja
Stalen tussenzoolja
Beschermingsniveau1

Service en advies