€ 124,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Schachthoogte32 cm
Maat36-50
Stalen kapja
Stalen tussenzoolnein
Beschermingsniveau1

Uitrusting

Met reflecterende strepen en een zeer effectieve snijprotectie

De rubberen kettingzaaglaarzen STIHL SPECIAL met snijbescherming zijn met de hand gemaakt van natuurlijk caoutchouc. Dankzij de goede grip van de rubberen profielzool geniet je van een zeer goede stabiliteit en veilige verplaatsingen, zelfs bij nat weer. De rubberen laarzen zijn zowel geschikt voor professionele als privégebruikers, meer bepaald voor werken met de kettingzaag. De rubberen profielzool heeft grove noppen en is zelfreinigend. De laarzen hebben een stalen tip en zijn waterdicht. Hun verstelbare schachtkraag is comfortabel en voorkomt dat spaanders of andere voorwerpen in de laarzen vallen. De zool van de rubberen laarzen is geschikt voor spikes, wat een goede grip garandeert, zelfs in extreme omstandigheden. De schacht van textiel is zeer soepel en kan dus aan verschillende maten worden aangepast. De rubberen kettingzaaglaarzen STIHL SPECIAL hebben snijbeschermingsklasse 3 en zijn geschikt voor professioneel gebruik. Ze zijn bovendien voorzien van een waterdichte rubberen schacht en een reflecterende strook voor een goede zichtbaarheid.


Overige informatie:

  • Materiaal: natuurlijk caoutchouc

  • Kleur: oranje

  • Gewicht (maat 42): 3,1 kg

  • Snijbeschermingsklasse: 3

  • DIN EN ISO: 20345 S2, 17249

  • Schachthoogte: ongeveer 35 cmDe rubberen kettingzaaglaarzen SPECIAL hebben het keurmerk ‘KWF-Profi’ gekregen van het Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (centrum voor bosbouw en bostechnologie).
MS rubberlaarzen SPECIAL

Service en advies