Multilader AL 301-4

Multilader AL 301-4

 • Multilader voor accu’s van het AP systeem
 • Geschikt voor gebruik in een voertuig, werkplaats of kantoor
 • Sequentieel of situationeel opladen van maximaal 4 accu’s
 • Stapelbaar en naast elkaar opstelbaar voor optimale ruimtebesparing
 • Overzicht van het laadniveau van de individuele accu’s via een druk op de knop
 • Nominale spanning
  220-240 V
  Gewicht
  4,4 kg
  Laadstroom
  6,5 A
  € 349,00
  Kies product
  Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
  Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.
  Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

  Multilader AL 301-4: Tot 4 accu's achtereenvolgens opladen

  Als je tuinier of landschapsbeheerder, beheerder van gemeentelijk onderhoud of conciërge bent en in het kader van je functie regelmatig gebruikmaakt van accumachines, moet je je accu’s waarschijnlijk vaak opladen. De STIHL AL 301-4 multilader zorgt ervoor dat je altijd voldoende opgeladen accu’s hebt van het AP systeem. Installeer hem in je dienstvoertuig of bevestig hem aan de muur van je werkplaats of kantoor. Deze lader kan achtereenvolgens tot vier STIHL AP accu’s laden.

  Omdat de oplaadtijd en het stroomverbruik goed in evenwicht zijn bij de multilader STIHL AL 301-4 en omdat de bediening eenvoudig is, kan je deze lader in bijna alle werksituaties gebruiken. Aangezien dit het eerste meervoudige laadsysteem is dat specifiek ontworpen is voor gebruik in voertuigen, hebben wij specifiek aandacht besteed aan een robuust ontwerp en een efficiënt energiebeheer. Je kan de STIHL AL 301-4 acculaders stapelen en naast elkaar plaatsen, om ruimte te besparen bij het monteren en opbergen. Een eenvoudige druk op de knop toont je het laadniveau van alle accu’s die aan het opladen zijn. Ook situationeel laden is mogelijk, zodat met de STIHL AL 301-4 multilader ook individuele accu’s snel weer gebruiksklaar zijn.

  Technische details

  Nominale spanning220-240 V
  Gewicht4,4 kg
  Laadstroom6,5 A

  Service en advies