€ 321,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Veiligheidsinstructies

Reflecterende jack met bescherming tegen snijwonden Protect MS: Ademend en met goede bewegingsvrijheid

Het STIHL Protect MS reflecterend jack is een licht en actief ademend jack met bescherming tegen snijwonden. Het is zowel geschikt voor professionele werkzaamheden met een kettingzaag als voor werkzaamheden aan wegen en spoorwegen. In combinatie met de volledige STIHL Protect MS 360° beenbeschermers of de STIHL Protect MS reflecterende broek met bescherming tegen snijwonden bereik je veiligheidsklasse 3, de hoogste klasse. Het STIHL Protect MS reflecterend jack met bescherming tegen snijwonden is voorzien van een doornenbescherming op de ellebogen en schouders. In het borst-, schouder-, arm- en buikgedeelte is het jack uitgerust met de snijbescherming met 13 lagen AVERTIC™ pro lite, die zeer scheurbestendig is dankzij de blokkeringsdraad. Het is ook uiterst ademend en droogt snel dankzij een speciale vezel. 2 borstzakken met ritssluiting bieden voldoende opbergruimte voor je waardevolle voorwerpen of je smartphone. Het STIHL Protect MS reflecterend jack met bescherming tegen snijwonden heeft bovendien een opening op de rug voor een draaggordel.


Het jack is machinewasbaar op 60 °C.


Extra informatie:

  • Bovenstof: 100% polyester

  • Voering: 100% polyester

  • Snijbescherming: AVERTIC™ pro lite (13 lagen)

  • Kleur: driekleurig (fluorescerend oranje/fluorescerend geel/zwart)

  • Snijbeschermingsklasse 1, design B (EN 381 en EN ISO 11393)

  • Veiligheidsklasse 2 (EN ISO 20471)


Het STIHL Protect MS reflecterend jack met bescherming tegen snijwonden heeft het keurmerk ‘KWF-Test’ gekregen van het Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (centrum voor bosbouw en bostechnologie).
Reflecterend jack met bescherming tegen snijwonden

Technische details

Maat3XL,L,M,S,XL,XXL
Lagen knipbeveiliging13
Ventilatieritsennein
Regular fitja
Slim fitnein

Service en advies