€ 1.279,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Gewicht accu7,4 kg
Energie-inhoud1015 Wh
Nominale capaciteit volgens IEC 6196027,4 AH
Nominale capaciteit cel (volgens opgave fabrikant)4,7 AH

Uitrusting

Accu AR 2000 L in een set met aansluitkabel AR L en AP adapter: ruggedragen accu voor langdurig gebruik

Heb je nog geen aansluitkabel of adapter voor de energie-overdracht van de lithium-ion-accu STIHL AR 2000 L? Dan is deze set de ideale keuze. Hiermee kan je je STIHL machines met een accuschacht rechtstreeks aansluiten. Zo ben je klaar voor het professioneel tuin- en landschapsonderhoud of voor het onderhoud van groenzones in gemeenten en bedrijven. Deze set is speciaal ontworpen voor veeleisende en langdurige werkzaamheden. Naast de accu omvat de set de aansluitkabel STIHL AR L en de adapter STIHL AP. Dankzij de accu STIHL AR 2000 L kan je je accumachines met een hoge energiedichtheid van het STIHL AP systeem gebruiken om de hele dag efficiënt te werken in geluidsgevoelige omgevingen, zonder je rug te belasten. Met zijn 1015 Wh is de accu extreem krachtig. Om de STIHL AR 2000 L in een set met de aansluitkabel AR L en de adapter AP te gebruiken, heb je een draagsysteem nodig zoals het comfortabele en ergonomische draagsysteem STIHL AR L, waarop je de accu AR 2000 L gemakkelijk en zonder gereedschap kan bevestigen.

De in de behuizing geïntegreerde Bluetooth®-interface maakt gebruik in combinatie met het systeem STIHL connected mogelijk. Zo kan je je activiteiten doeltreffend en transparant plannen. De accu STIHL AR 2000 L is ook voorzien van een USB-aansluiting om bijvoorbeeld een smartphone op te laden tijdens werkpauzes. De aansluitkabel STIHL AR L garandeert de betrouwbare energie-overdracht naar accumachines met een stekker. In combinatie met de STIHL AP adapter kan je machines met een accuschacht gebruiken. Dankzij zijn robuuste ontwerp is de ruggedragen accu STIHL AR 2000 L bovendien perfect geschikt voor gebruik bij nat weer.

Hij is compatibel met de STIHL AL snelladers. De laadindicator met zes leds geeft de huidige laadstatus van je accu STIHL AR 2000 L weer.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je accumachine, maar ook om te weten hoe lang het duurt om de accu AR 2000 L weer op te laden.

Opmerking: de accu AR 2000 L is gecertificeerd conform beschermingsgraad IPX4.

Service en advies