€ 39,90
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Schoudergordel ADVANCE X-Flex: verlicht al je professionele werkzaamheden dankzij een geoptimaliseerde gewichtsverdeling

De zachte en gewatteerde STIHL ADVANCE X-Flex schoudergordel van het modulair gordelsysteem STIHL ADVANCE X-Flex is speciaal ontworpen om professionals in de bos-, landschaps- of tuinbouw optimaal te ondersteunen tijdens langdurige werkzaamheden.

Als je bosbouwgereedschap, zoals een pikhaak, markeerkrijt of accu wilt bevestigen aan je STIHL ADVANCE X-Flex heupgordel of draaggordel, zorgt de STIHL ADVANCE X-Flex schoudergordel voor een betere verdeling van de last over je hele lichaam voor meer comfort. Je maakt de schoudergordel gemakkelijk en snel vast aan de heup- of draaggordel met metalen haken. Zo spaar je je spieren en gewrichten.

Bovendien kan je verschillende optionele tasjes, bijvoorbeeld voor een smartphone of walkietalkie, ook gemakkelijk aan de schoudergordel bevestigen met de stevige bevestigingsclips van STIHL.

De lengte van de gordel pas je gemakkelijk en snel aan je lichaamsbouw aan. Zo is hij perfect afgestemd op je lichaam en ben je verzekerd van een hoog werkcomfort.

Het hoge aandeel oranje en de reflecterende elementen dragen bij aan een optimale zichtbaarheid.

Schoudergordel ADVANCE X-Flex

Service en advies