€ 16,50
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Service Kit 20 voor benzinebosmaaiers FS 160, FS 180 en FS 220: hogere levensduur dankzij een proactief en regelmatig onderhoud

Om de levensduur van je STIHL benzinebosmaaier te verlengen, kan je zelf eenvoudige onderhoudsklusjes uitvoeren met de Service Kit 20. Regelmatig standaardonderhoud, zoals het vervangen van de lucht- en brandstoffilters en het vervangen van de bougie, gaat meestal snel en helpt de levensduur van de bosmaaier te verlengen. Zo draag je zelf bij aan het voorkomen van vuil en schade aan de componenten en onderdelen en zorg je ervoor dat je machine altijd betrouwbaar en optimaal werkt.


De STIHL Service Kit 20 voor FS 160, FS 180 en FS 220 bevat de volgende elementen voor een standaardonderhoud:  • Luchtfilter

  • Bougie

  • Brandstoffilter


Om de verbranding in de motor schoon te houden en de motor van je bosmaaier optimaal te laten presteren, raden we aan om de bougie regelmatig te vervangen. De brandstoffilter helpt voorkomen dat vreemde deeltjes via de brandstof in de motor terechtkomen . Regelmatige vervanging van dit onderdeel helpt de motor te beschermen en verlengt dus de levensduur van je machine. Vervang de luchtfilter ten laatste wanneer je merkt dat de motor minder goed presteert, bijvoorbeeld bij het starten. Zo blijft de motor van je STIHL machine goed beschermd tegen het binnendringen van schurend stof.


Voor het vervangen van de luchtfilter en de bougie gebruik je best de handige combisleutel die bij je STIHL bosmaaier wordt meegeleverd. In de verpakking van de Service Kit is ook een kartonnen haak bijgesloten. Hiermee kan je de brandstoffilter verwijderen en vervangen. Je hebt geen extra gereedschap nodig.

Service Kit 20

Service en advies