€ 21,50
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Service Kit 28 voor benzinecombimotor KM 94: altijd optimale prestaties dankzij een proactief en regelmatig onderhoud

Om de levensduur van je STIHL benzinecombimotor te verlengen, kan je zelf eenvoudige onderhoudsklusjes uitvoeren met de Service Kit 28. Regelmatig standaardonderhoud, zoals het vervangen van de lucht- en brandstoffilters en het vervangen van de bougie, gaat meestal snel en helpt de levensduur van de motor te verlengen. Zo draag je zelf bij aan het voorkomen van vuil en schade aan de componenten en onderdelen en zorg je ervoor dat je combimotor altijd betrouwbaar en optimaal werkt.


De STIHL Service Kit 28 voor de STIHL  benzinecombimotor KM 94 bevat de volgende elementen voor een standaardonderhoud:  • Luchtfilter van papier

  • Bougie

  • Brandstoffilter


Om de verbranding in de motor schoon te houden en de motor van je combimotor optimaal te laten presteren, raden we aan om de bougie regelmatig te vervangen. De brandstoffilter helpt voorkomen dat vreemde deeltjes via de brandstof in de motor terechtkomen . Regelmatige vervanging van dit onderdeel helpt de motor te beschermen en verlengt dus de levensduur van je machine. Vervang de luchtfilter ten laatste wanneer je merkt dat de motor minder goed presteert, bijvoorbeeld bij het starten. Zo blijft de motor van je STIHL machine goed beschermd tegen het binnendringen van schurend stof.


Voor dit standaardonderhoud heb je geen extra gereedschap nodig. Om de brandstoffilter los te maken, is in de verpakking van de Service Kit een kartonnen haak bijgesloten. Bij je  STIHL combimotor wordt een combisleutel meegeleverd. Je kan hem gebruiken om de bougie en de luchtfilter gemakkelijk te vervangen.

Service Kit 28

Service en advies