€ 22,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Service Kit 31 voor verschillende benzinemachines: behoud de betrouwbaarheid van je machine dankzij een proactief en regelmatig onderhoud

Om de levensduur van je STIHL benzinegrondboor, benzinebosmaaier, benzinehoogsnoeier en benzinecombimotor te verlengen, kan je zelf eenvoudige onderhoudsklusjes uitvoeren met de Service Kit 31. Regelmatig standaardonderhoud, zoals het vervangen van de lucht- en brandstoffilters en het vervangen van de bougie, gaat meestal snel en helpt de levensduur van de motor te verlengen. Zo draag je zelf bij aan het voorkomen van vuil en schade aan de componenten en onderdelen en zorg je ervoor dat je machine altijd betrouwbaar en optimaal werkt.

De STIHL Service Kit 31 voor BT 131, FB 131, FR 131, FS 131, FS 311, HT 130, HT 131, HT 132, HT 133 en KM 131 bevat de volgende elementen voor een standaardonderhoud:

 • Luchtfilter van papier
 • Bougie
 • Brandstoffilter

De lange levensduur van de STIHL luchtfilter garandeert een lange levensduur van je machine. Bovendien zijn de STIHL luchtfilters door hun gecoate oppervlak spatwaterdicht. Schone filters verhogen de motorprestaties, verlagen het brandstofverbruik en maken het gemakkelijker om de machine te starten. De motor van je machine is zo perfect beschermd tegen het binnendringen van schurend stof. De prestaties blijven behouden, het brandstofverbruik is laag en je kan je machine met het gebruikelijke gemak starten.

De brandstoffilter helpt voorkomen dat vreemde deeltjes via de brandstof in de motor terechtkomen. Regelmatige vervanging van dit onderdeel helpt de motor te beschermen en verlengt dus ook de levensduur van je machine. Om de prestaties op peil te houden raden we ook aan om de bougie regelmatig te vervangen voor een langdurig schonere verbranding in de motor.

Voor het vervangen van de luchtfilter en de bougie gebruik je best de handige combisleutel die bij je STIHL machine wordt meegeleverd. In de verpakking van de Service Kit is ook een kartonnen haak bijgesloten. Hiermee kan je de brandstoffilter verwijderen en vervangen. Je hebt geen extra gereedschap nodig.

 • Voor BT 131, FB 131, FR 131, FS 131, FS 311, HT 130/131/132/133 en KM 131
 • Voor zowel particuliere als professionele gebruikers
 • Verleng de levensduur van je machine door proactief onderhoud
 • Met luchtfilter van papier, bougie en brandstoffilter
 • Vervanging van de bougie en luchtfilter met de combisleutel van je machine
 • Eenvoudig vervangen van de brandstoffilter dankzij de meegeleverde kartonnen haak
 • Service Kit 31

  Service en advies