€ 8,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Service Kit voor FS 38 en FS 55: hogere levensduur dankzij een proactief en regelmatig onderhoud

Om de levensduur van je STIHL benzinekantenmaaier te verlengen, kan je zelf eenvoudige onderhoudsklusjes uitvoeren met de Service Kit 47. Regelmatig standaardonderhoud, zoals het vervangen van de lucht- en brandstoffilters en het vervangen van de bougie, gaat meestal snel en helpt de levensduur van de motor te verlengen. Zo draag je zelf bij aan het voorkomen van vuil en schade aan de componenten en onderdelen en zorg je ervoor dat je kantenmaaier altijd betrouwbaar en optimaal werkt.

De STIHL Service Kit 47 voor de STIHL benzinekantenmaaiers FS 38 (met STIHL 2-MIX motor) en FS 55 (met STIHL 2-MIX motor) bevat de volgende elementen voor een standaardonderhoud:

 • Luchtfilter van vliesstof
 • Bougie
 • Brandstoffilter

Opgelet: De Service Kit 47 is enkel bruikbaar voor de modellen FS 38 en FS 55 met STIHL 2-MIX motor. Om de correcte Service Kit te kiezen moet je er rekening mee houden dat de bougie van je kantenmaaier de schroefdraadmaat M10 moet hebben.

De STIHL vliesfilter biedt een goede filterkwaliteit onder verschillende bedrijfsomstandigheden. Hij vangt grote vuildeeltjes op aan het oppervlak en houdt fijne vuildeeltjes tegen binnenin de filter. De motor van je kantenmaaier is zo perfect beschermd tegen het binnendringen van schurend stof. De prestaties blijven behouden, het brandstofverbruik is laag en je kan je machine met het gebruikelijke gemak starten.

De brandstoffilter helpt voorkomen dat vreemde deeltjes via de brandstof in de motor terechtkomen. Regelmatige vervanging van dit onderdeel helpt de motor te beschermen en verlengt dus ook de levensduur van je machine. Om de prestaties op peil te houden raden we ook aan om de bougie regelmatig te vervangen voor een langdurig schonere verbranding in de motor.

Voor het vervangen van de luchtfilter en de bougie gebruik je best de handige combisleutel die bij je STIHL kantenmaaier werd meegeleverd. In de verpakking van de Service Kit is ook een kartonnen haak bijgesloten. Hiermee kan je de brandstoffilter verwijderen en vervangen. Je hebt geen extra gereedschap nodig.

 • Voor FS 38 (STIHL 2-MIX motor) en FS 55 (STIHL 2-MIX motor)
 • Let voor de geschiktheid van de Service Kit op de specifieke schroefdraad maat van de bougie
 • Voor zowel particuliere als professionele gebruikers
 • Verleng de levensduur van je machine door proactief onderhoud
 • Met vliesfilter, bougie en brandstoffilter
 • Eenvoudige vervanging van de onderdelen met de combisleutel van je machine
 • Service Kit 47

  Service en advies