€ 137,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Met zijn hoge geluidsisolatiewaarde (SNR 27) beschermt de STIHL set oorkapjes Bluetooth® gebruikers doeltreffend tegen motorgeluid en andere harde geluiden. Of gebruik hem om je helmset uit de reeks STIHL ADVANCE te transformeren in een compatibel Bluetooth® apparaat en zo te profiteren van directe waarschuwings-, entertainment- en communicatiemogelijkheden via je gehoorbescherming.


Zo kan je als professionele of privégebruiker op een bouwterrein, in een bos of in de tuin telefoneren via de oorkapjes, je smartphone en de geïntegreerde microfoon, muziek afspelen tijdens werkpauzes en zelfs noodoproepen ontvangen. Hiervoor gebruik je gewoon de handige bediening met drie knoppen, zonder externe toestellen te moeten gebruiken. Verbind je smartphone gewoon draadloos met de STIHL set oorkapjes Bluetooth®. Dankzij de extra AUX-ingang kan je ook apparaten zonder Bluetooth® aansluiten op de oorkapjes. De lithiumionaccu’s van de STIHL set oorkapjes Bluetooth® bieden een lange autonomie.


Om de helmset STIHL ADVANCE X-Climb uit te rusten met deze oorkapjes, heb je de bijbehorende adapter nodig.
Set oorkapjes Bluetooth®

Service en advies