€ 29,90
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Tas voor velwig ADVANCE X-Flex: om veilig twee velwiggen te transporteren

De tas voor velwig ADVANCE X-Flex maakt deel uit van het modulair gordelsysteem STIHL ADVANCE X-Flex. Met deze tas kan je gemakkelijk tot 2 velwiggen van verschillende grootte meenemen. Zo heb je ze altijd bij de hand wanneer je velwerkzaamheden in het bos uitvoert en kan je ze nadien meteen opbergen. Het tasje heeft 2 aparte vakken en biedt genoeg ruimte voor grote velwiggen. De twee vakken zijn voorzien van speciaal door STIHL ontwikkelde vulelementen die de wiggen goed op hun plaats houden. Een ander goed doordacht detail: dankzij het hoogteverschil tussen de twee vakken kan je de wiggen gemakkelijk en snel uit het tasje nemen en terugplaatsen.

Het tasje voor velwig STIHL ADVANCE X-Flex bevestig je heel gemakkelijk aan de heupgordel STIHL ADVANCE X-Flex of aan de draaggordel STIHL ADVANCE X-Flex met de stevige STIHL bevestigingsclips van het speciaal door STIHL ontwikkelde clipsysteem. De zwarte ophangrail op de heup- of draaggordel biedt alle ruimte die je daarvoor nodig hebt. Je kan het tasje dus ook op een andere plaats bevestigen.

Tas voor velwig ADVANCE X-Flex

Service en advies