€ 25,90
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Tasje voor walkietalkie ADVANCE X-Flex: beschermt je walkietalkie en houdt hem gemakkelijk binnen bereik

Het tasje voor walkietalkie STIHL ADVANCE X-Flex maakt deel uit van het modulair gordelsysteem STIHL ADVANCE X-Flex. Het stelt professionals in de bos-, tuin- en landschapsbouw in staat om hun walkietalkie in alle veiligheid op te bergen en hem tegelijk te kunnen gebruiken wanneer ze willen. Voor meer comfort bevestig je het tasje best aan de schoudergordel STIHL ADVANCE X-Flex. Maar indien nodig kan je het ook bevestigen aan de heupgordel STIHL ADVANCE X-Flex of de draaggordel STIHL ADVANCE X-Flex.

Het tasje heeft een klittenband die je walkietalkie omsluit. Het past dus perfect op elk model. Het bovenste deel heeft een elastische riem met een gesp waarmee je je walkietalkie stevig in het tasje vastzet. Je kan de walkietalkie op elk ogenblik gebruiken. Zelfs de draaiknoppen blijven volledig toegankelijk.

Je bevestigt het tasje voor walkietalkie ADVANCE X-Flex aan de heup- of draaggordel met de stevige STIHL bevestigingsclips van het door STIHL ontwikkelde clipsysteem.

Tasje voor walkietalkie ADVANCE X-Flex

Service en advies