€ 13,90
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Universele tas ADVANCE X-Flex: betrouwbare bescherming tegen vocht en vuil

De universele tas STIHL ADVANCE X-Flex maakt deel uit van het modulair gordelsysteem STIHL ADVANCE X-Flex. Of je nu professioneel werkzaam bent in de tuin-, landschaps- of bosbouw, het robuuste en hoogwaardige universele tasje beschermt de inhoud (reservekettingen, reservekrijt, multifunctioneel gereedschap enzovoort) handig tegen vocht en vuil. Als je de universele tas ADVANCE X-Flex binnenstebuiten keert, wordt het een houder voor drankjes of spuitbussen. Het universeel tasje STIHL ADVANCE X-Flex is dus veelzijdig.

Je bevestigt het gemakkelijk aan de heupgordel STIHL ADVANCE X-Flex, de draaggordel STIHL ADVANCE X-Flex of de schoudergordel STIHL ADVANCE X-Flex dankzij de stevige STIHL bevestigingsclips van het speciaal door STIHL ontwikkelde clipsysteem. De zwarte ophangrail op de heup-of draaggordel biedt alle ruimte die je daarvoor nodigt hebt. Je kan het tasje desgewenst dus ook aan een andere plaats op de heup- of draaggordel bevestigen.

Universele tas ADVANCE X-Flex

Service en advies