€ 99,50
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Upgrade Kit Hexa 36RH72 voor de benzinekettingzagen MS 362, MS 400, MS 462, MS 500i en MS 661: upgrade naar het professionele Hexa snijsysteem

Met de STIHL Upgrade Kit Hexa 4 rust je je STIHL kettingzaag in een handomdraai uit met het professioneel Hexa zaagsysteem. Met het gepatenteerde Hexa zaagsysteem zet STIHL een nieuwe maatstaf op het vlak van zaagvermogen, slijpen
en levensduur
. Daardoor kunnen professionele bosbouwers en landbouwers met hun STIHL kettingzaag nog sneller bomen vellen en snoeien.


De STIHL Upgrade Kit Hexa 4 is geschikt voor de benzinekettingzagen MS 362, MS 400, MS 462, MS 500i en MS 661. De Upgrade Kit bevat de volgende onderdelen voor de aanpassing van je machine:  • 2 x STIHL 3/8" Rapid Hexa 36RH72 ketting (voor 1,6 mm, 50 cm)

  • 1 x STIHL Hexa vijl

  • 1 x STIHL houten vijlgreep


Dankzij de speciale en innovatieve slijpvorm van de Hexa ketting realiseer je tot 10% betere zaagprestaties in vergelijking met de STIHL 3/8” Rapid Super ketting. De zeshoekige vorm van de Hexa vijl en de zaagtand van de Hexa ketting zijn perfect aan elkaar aangepast, zodat je snel en gemakkelijk een optimale slijphoek bereikt. De STIHL Hexa ketting zaagt sneller en blijft ook veel langer scherp. Zo bespaar je tijd en geniet je van een langere levens- en gebruiksduur van je zaagketting en beschik je over maximale prestaties bij je dagelijks werk.

Upgrade Kit 4, HEXA 36RH72

Service en advies