€ 24,90
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Veiligheidsbril TIMBERSPORTS® Edition: oogbescherming en groot draagcomfort, voor werk en vrije tijd

De STIHL TIMBERSPORTS® Edition veiligheidsbril biedt een hoog draagcomfort en een doeltreffende oogbescherming tijdens het werken. Hij is dan ook voorzien van anticondensglazen en slanke, flexibele pootjes die een ongeëvenaard draagcomfort bieden onder gehoorbescherming. Hij voldoet aan de eisen van de beschermingsklasse F (45 m/s) en beschermt tegen rondvliegende deeltjes. De STIHL TIMBERSPORTS® Edition veiligheidsbril is aangenaam om te dragen dankzij zijn uitstekende pasvorm, maar ook dankzij het antistof- en antizweet-inzetstuk op het voorhoofd. Daarmee is hij dus ook ideaal om te dragen tijdens het sporten of andere vrijetijdsactiviteiten. Bovendien is hij krasbestendig en dus extreem duurzaam. Een stofzakje wordt standaard meegeleverd om de bril veilig in op te bergen en mee te nemen. Het is ook geschikt als brillendoekje.



De STIHL TIMBERSPORTS® Edition veiligheidsbril met 100% UV-bescherming is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen:



  • Transparant glas: voor werk binnenshuis bij weinig licht

  • Getint glas: ideaal bij fel zonlicht

  • Glas met spiegeleffect: ideaal bij fel zonlicht, met modern spiegeleffect


Meer informatie:



  • Beschermingsklasse: F (45 m/s)

  • Veiligheidsvereiste: EN 166


Gelieve ook de veiligheidsaanwijzingen in de handleiding van je STIHL machine te volgen.

Veiligheidsbril TIMBERSPORTS® Edition, getint

Service en advies