€ 152,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Veiligheidsinstructies

Weerbestendige jack RAINTEC: Betrouwbare bescherming bij regen, wind en sneeuw

Dankzij een waterdichtheid van ≥ 10 000 mm houdt het STIHL RAINTEC weerbestendige jack je droog, zelfs bij hevige regen, wind of sneeuw. Dit jack behaalt klasse 3, de beste klasse, op het vlak van waterdichtheid. De waterdichte membranen, de gelaste naden en de waterafstotende ritssluitingen van het uiterst ademende STIHL RAINTEC weerbestendige jack voorkomen dat regen binnendringt. Bovendien heeft het klasse 3 op het vlak van waterdampdoorlaatbaarheid behaald, de beste klasse. Het jack is verkrijgbaar in de pasvorm Regular Fit en is ontwikkeld voor de bosbouw en voor werken met de STIHL hogedrukreinigers of de STIHL doorslijpers. Het is zowel geschikt voor veeleisende privégebruikers als voor professionele gebruikers.

De lange ventilatiespleten onder de armen regelen de binnentemperatuur naargelang de weersomstandigheden buiten en de fysieke intensiteit van het werk. De verstelbare kap met klep kan je in de in de breedte regelbare softshell kraag opbergen. De 2 handige borst- en zijzakken hebben een ritssluiting en bieden een comfortabele opbergruimte voor je waardevolle voorwerpen. Het grote gedeelte in fluorescerend oranje, het grote reflecterende STIHL logo op de rug en de reflecterende strepen verzekeren een optimale zichtbaarheid. Voor de beste bescherming combineer je het STIHL RAINTEC weerbestendige jack met de STIHL RAINTEC weerbestendige broek.

Het weerbestendige jack is machinewasbaar op 60 °C.

Extra informatie:

  • Bovenstof: 75% polyester, 25% polyurethaan
  • Voering: 100% polyester
  • Membraan: 100% polyurethaan
  • Kleur: tweekleurig (fluorescerend oranje/zwart)
  • Waterdichtheid klasse 3, waterdampdoorlaatbaarheid klasse 3 (EN 343:2010)

Het STIHL RAINTEC jack heeft het keurmerk ‘KWF-Profi’ gekregen van het Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (centrum voor bosbouw en bostechnologie).

Uitrusting

Ademende vochtbescherming
ADEMENDE VOCHTBESCHERMING
Ademende werking
ACTIEF ADEMEND
Aandeel waarschuwingskleuren
HOOG AANDEEL WAARSCHUWINGSKLEUREN

Technische details

MaatL,M,S,XL,XXL
Ventilatieritsenja
Regular fitja
Slim fitnein
Aantal borstzakken2

Service en advies