€ 579,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

WP 900 waterpomp: voor wateroverdracht met zeer hoog debiet

Als je in de landbouw werkt en bijvoorbeeld zoet water wilt onttrekken uit oppervlaktewater zoals meren, rivieren, sloten en vijvers of een ongewenste waterophoping wilt wegpompen, zal de WP 900 van STIHL uitstekend van pas komen dankzij haar zeer hoge debiet. De waterpomp biedt een maximaal uitgangsvermogen van 1567 liter/min., een maximale zuighoogte van 6,5 m en een totale opvoerhoogte tot 34 m.



De robuuste WP 900 waterpomp van STIHL wordt aangedreven door een krachtige viertaktbenzinemotor. Door de choke eenmaal te activeren kan je hetopstartproces vereenvoudigen.



Dankzij haar stabiele frame plaats je de zelfaanzuigende pomp veilig op diverse ondergronden en bescherm je de motor tegen beschadiging. Met de meegeleverde klemmen sluit je de slangen eenvoudig aan op de vul- en uitlaatopeningen met 4" aansluitingen. Bij het opzuigen van water wordt de WP 900 waterpomp van STIHL door een aanzuigfilter beschermd tegen verontreiniging door vuildeeltjes in het water. Deeltjes tot slechts 6 mm kunnen worden aangezogen en het risico op verstopping van de pomp blijft laag.



Bij het onttrekken van oppervlaktewater moeten de plaatselijke voorschriften in acht worden genomen.

WP 900 waterpomp

Uitrusting

Oliesensor beschermt tegen olietekort
Oliesensor beschermt tegen olietekort
Antivibratiesysteem
Antivibratiesysteem
STIHL EHC-motor
STIHL EHC-motor

Technische details

MotortypeEHC 705.0
Vermogen5,2 kW
Cilinderinhoud252 cm³
Nominaal toerental3400 omw./min.
Tankinhoud4 l

Service en advies