Elektrische bladblazers / elektrische bladzuigers

Accessoires

EMISSIEVRIJ EN STIL BLAD EN VUIL VERWIJDEREN MET ELEKTRISCHE BLADBLAZERS EN -ZUIGERS

Elektrische blazers en zuigers ontdoen tuinen, paden en oppervlakken van bladeren en los vuil. Ze helpen om de bladeren stil en emissievrij te verzamelen, op te zuigen en te versnipperen.

STILLE HELPERS: ELEKTRISCHE BLADZUIGERS EN -BLAZERS

Met de krachtige luchtstroom creëren elektrische bladzuigers en bladblazers orde rondom huis en tuin. Ze verzamelen droog en nat blad, gras, takjes of snoeiafval en zuigen het op. De elektrische apparaten zijn net zo makkelijk hanteerbaar als sterk en houden paden, bloembedden en groenvoorzieningen vrij van gevallen bladeren en vuil. De elektrisch aangedreven STIHL bladzuigers en zuighakselaars zijn ergonomisch ontworpen en relatief licht. Daardoor worden je krachten tijdens de werkzaamheden gespaard – ook gedurende langere tijd.

VOORDELEN VAN STIHL BLADZUIGERS EN BLADBLAZERS MET ELEKTRISCHE AANDRIJVING

Onze elektrische bladblazers en bladzuigers zijn zeer geschikt voor particuliere gebruikers. Ze zijn:

  • Aangenaam stil in gebruik en daarom ook geschikt voor geluidsgevoelige omgevingen
  • In de buurt van het huis te gebruiken (een gangbare stroomaansluiting van 230 V is voldoende)
  • Flexibel uit te breiden met optionele verlengkabel voor grotere oppervlakken
  • Emissievrij dankzij stroom uit het stopcontact
  • Altijd beschikbaar (geen bijvullen of opladen van de accu nodig)
  • Comfortabel, omdat alle bedieningselementen zich direct op de handgreep bevinden
  • Dankzij de geïntegreerde kabeltrekontlasting beschermd tegen onbedoelde loskoppeling van de stekkerverbinding

WELK APPARAAT VOOR WELK DOEL?

Met de elektrische bladblazers en bladzuigers van STIHL verwijder je moeiteloos blad- en boomafval of ruim je op efficiënte wijze het snoeimateriaal van de heg op. Onze modellen verschillen afhankelijk van hun vermogen. Kies de gewenste variant op basis van de grootte van het op te ruimen oppervlak. Ruim grotere oppervlakken op met het krachtigere apparaat. Voor kleine en middelgrote oppervlakten rond het huis en voor kleine bedrijven is een versie met een lager gewicht bijzonder geschikt. Alle STIHL elektrische bladblazers zijn optioneel ook geschikt voor zuigtoepassingen. Ze kenmerken zich door een eenvoudige bediening, stabiliteit en duurzaamheid.

STIHL ACCESSOIRES VOOR ELEKTRISCHE BLADBLAZERS MET SNOER

Afhankelijk van de behoefte en het model kan je je apparaat uitbreiden met accessoires voor bladblazers en bladzuigers. Verschillende blaasmonden of verlengsnoeren zorgen voor nog meer comfort. Met de achteraf aan te brengen aanbouwset kan je snel wisselen tussen de blaas- en zuigfunctie. Zo kan je bladeren rechtstreeks opzuigen, versnipperen en mulchen, bijvoorbeeld voor je gazon. Met de optionele dakgootreinigingsset verwijder je aanwezig vuil ook op moeilijk bereikbare plaatsen.