Accu-doorslijpers / accu-bandenzagen

FilterIconFilteren

Toepassingsgebied
Gebruiker
Aandrijving
Prijs
1 van 1 Producten

Accessoires

DOORSLIJPERS EN BANDENZAGEN MET ACCU VOOR GEBRUIK BINNEN- EN BUITENSHUIS

De makkelijk hanteerbare draadloze accudoorslijpers van STIHL zijn ontwikkeld voor binnen- en buitengebruik. Daarbij werken de accubandenzagen nauwkeurig, hebben ze weinig onderhoud nodig en gaan ze bijzonder lang mee.

DE STIHL ACCUDOORSLIJPER: KLEIN VAN VORM, GROOTS IN GEBRUIK

De accudoorslijper van STIHL is compact en dankzij de accu zeer flexibel in gebruik. Bouwvakkers, dakdekkers of hoveniers kunnen deze bandenzaag met accu bijvoorbeeld gebruiken voor het doorslijpen van tegels, stenen en dakpannen met een maximale dikte van 70 mm. Ook geschikt voor de bouw en weg- en waterbouw. In ons overzicht van de acculoop- en laadtijden kan je zien hoe lang je met je STIHL accudoorslijper kan werken en hoe lang de geplaatste accu nodig heeft om op te laden.

BINNEN EN BUITEN STOFARM DOORSLIJPEN

De accutechnologie van STIHL maakt het mogelijk om zonder uitlaatgassen materialen door te slijpen. De geïntegreerde wateraansluiting zorgt voor een effectieve stofbinding, waardoor je stofarm kan werken. In binnenruimten kan je doorslijpers met de afzuigaansluiting op een stofzuiger aansluiten en zo minerale materialen stofarm doorslijpen, ook in droge toestand.

STIHL ACCUBANDENZAGEN: MAKKELIJK HANTEERBAAR, LICHT EN COMFORTABEL

De accudoorslijper van STIHL is makkelijk hanteerbaar en zo licht mogelijk ontworpen. Zo kan je gemakkelijker werken en blijf je flexibel, ook in krappe ruimtes. Dankzij de ergonomisch gevormde anti-slip handgreep kan je de machine goed geleiden en er netjes mee slijpen. Door de asvergrendeling kunnen de slijpschijven snel en eenvoudig worden vervangen.

De STIHL motortechnologie van de accu-bandenzaag is bijzonder duurzaam: de borstelloze elektromotor (EC-motor) zet de energie efficiënt om in vermogen en werkt vrijwel onderhoudsvrij. Bovendien zorgt de elektronische besturing in de motor ervoor dat het toerental wordt geoptimaliseerd wanneer de belasting wijzigt.

De STIHL doorslijper met accu start comfortabel met een druk op de knop, kan dankzij de uitlooprem snel worden gestopt en via de centrale hoofdschakelaar volledig worden uitgeschakeld. Accu-doorslijpers en bijbehorende lithium-ion-accu's kunt u eenvoudig in de STIHL online shop bestellen.