Heggenscharen met een lang blad vanaf 62 cm

FilterIconFilteren

Accessoires

STIHL HEGGENSCHAREN MET EEN LANG BLAD

STIHL heggenscharen met een snijlengte vanaf de 62 cm zijn ideaal voor het effectief snoeien van hoge heggen of struiken in particuliere tuinen, maar ook voor het snoeien van grotere oppervlakken, bijvoorbeeld heggen met dikke takken in parken.

EFFECTIEF GROTE HEGGEN EN STRUIKEN TRIMMEN

Met een heggenschaar met een snijlengte vanaf 62 cm kan je effectief grote struiken en hoge heggen snoeien. De krachtige apparaten maken het mogelijk om grotere oppervlakken en hardere takken snel en efficiënt te snoeien. Ze zijn ideaal voor grote parken, maar ook voor grotere heggen in particuliere tuinen en worden daarom zowel door professionals als hobbytuiniers gebruikt. Onze heggenscharen met een lang blad zijn flexibel dankzij het dubbelzijdige snijmes. Ze kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt om te snoeien en te trimmen. Door beide zijden van het mes te gebruiken, kan ook in hoeken rechte sneden maken. STIHL heggenscharen met een lang blad overtuigen zelfs bij lastige en langdurige taken door hun uitstekende snoeiprestaties en doordachte uitrusting.

Wij bieden je een uitgebreid assortiment aan krachtige, professionele heggenscharen.

WELKE SNIJLENGTE VOOR WELK DOEL?

Dankzij de verschillende snij- en totale lengtes heb je altijd het optimale gereedschap voor je toepassing in de tuin. De snijlengte is van cruciaal belang voor je reikwijdte bij het snoeien van de heg, maar ook voor de nauwkeurigheid van de snede en de belasting van uw armen. Met een langer mes kan je nauwkeurige sneden over een groter oppervlak maken. Zo kan je bijzonder snel en efficiënt langere heggen of grotere struiken in vorm snoeien. Heggenscharen met een lang blad van 70 cm zijn bijzonder krachtig en worden met name veel gebruikt in professionele omgevingen zoals parken en de landschapsverzorging.

BENZINE-, ACCU- OF ELEKTRISCHE AANDRIJVING

Je kan bij de STIHL heggenscharen met een snijlengte vanaf 62 cm kiezen uit benzine-, accu- of elektrische aandrijving.

  • De motor van onze benzine-heggenscharen is niet alleen krachtig, maar ook zuinig. Het hoge vermogen zorgt ook bij zeer hoge, lange en dichte heggen voor effectieve snoeiresultaten. Het STIHL antitrillingssysteem met exact berekende veerelementen zorgt ervoor dat je krachtbesparend kan werken.
  • Accu-heggenscharen zijn net zo flexibel als de benzine-aangedreven modellen. Door de geluidsarme en emissievrije werking zijn ze bijzonder geschikt voor geluidsgevoelige omgevingen zoals woongebieden, scholen, kleuterscholen en ziekenhuizen.
  • Onze elektrische heggenscharen werken ook stil. Ze kunnen probleemloos worden gebruikt wanneer veel lawaai niet gewenst is, dus bij klussen dicht bij huis kan de elektromotor het beste worden gebruikt.