Hogedrukreinigers voor tuin en terras

FilterIconFilteren

Toepassingsgebied
Type toepassing
Aandrijving
Werkdruk
Max. waterdebiet
Prijs
Actie
9 van 9 Producten

Accessoires

VOOR TUIN EN TERRAS: KRACHTIGE HOGEDRUKREINIGERS VAN STIHL

Met een hogedrukreiniger van STIHL verwijder je moeiteloos alle vervuiling rond huis en tuin. Ook het schoonmaken van tuinmeubels, spaden of kruiwagens gaat snel en efficiënt.

HOGEDRUKREINIGERS VOOR TUINEN EN TERRASSEN

STIHL hogedrukreinigers voor privégebruik zorgen voor een grondige reiniging rond huis en tuin. Ook voor het reinigen van particuliere voertuigen kan je onze hogedrukreinigers gebruiken. Als je dit bij je thuis wil doen, moet je eerst nagaan of het schoonmaken van motorvoertuigen op privéterrein in je gemeente is toegestaan.

Onze compacte en middenklassemodellen bieden ondersteuning waar een eenvoudige reiniging niet voldoende is. De hoge waterdruk van de apparaten verwijdert vuil op trappen, paden en gevels. Ook in de tuin vervullen de hogedrukspuiten verschillende reinigingstaken: groen geworden paden of met mos begroeide terrassen worden snel weer schoon. De krachtige waterstraal verwijdert zelfs hardnekkig vuil. Zo kan je je gereedschap na je werkzaamheden in de tuin en je tuinmeubelen aan het einde van het buitenseizoen snel en doeltreffend reinigen.

COMFORTABELE UITRUSTING

Al onze hogedrukreinigers behoren tot de categorie koudwatermachines. STIHL hogedrukreinigers zijn net zo krachtig als duurzaam. Ze verschillen qua gewicht, werkdruk en waterdebiet, maar ze beschikken allemaal over:

  • Een robuuste aluminium of messing pompkop
  • Een stille inductiemotor
  • Een koppelstuk voor extra sproeiers (verwisselen mogelijk zonder gereedschap)
  • Een anti-drill-koppeling (voor een gemakkelijke hantering van de slang)
  • Waterdrukregeling
  • Een opbergvak aan de zijkant met geïntegreerde opbergruimte voor sproeiers en stroomkabels (op bepaalde modellen)

De modellen met de aanduiding “PLUS” hebben bovendien een geïntegreerde slanghaspel die het afrollen en opbergen van de hogedrukslang bijzonder eenvoudig maakt.

HANDIGE ACCESSOIRES VOOR HOGEDRUKREINIGERS VOOR HET TERRAS EN DE TUIN

Met de accessoires voor hogedrukreinigers, zoals wasborstels, sproeiers, buisverlengstukken of reinigingssets, kan je je hogedrukspuit voor tuin en terras aanpassen aan uw individuele behoeften.