Elektrische hoogsnoeiers / elektrische kettingzagen op steel

FilterIconFilteren

Aandrijving

Je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Dit kan te wijten zijn aan een tikfout, of het niet kunnen vinden van je zoekterm. Controleer je zoekopdracht of probeer een andere zoekterm.

Accessoires

COMFORTABELE BOOMVERZORGING IN DE BUURT VAN HET HUIS MET ELEKTRISCHE HOOGSNOEIERS

De handzame, stille en krachtige STIHL hoogsnoeiers met elektrische aandrijving en overbelastingsbeveiliging zijn ideaal voor het snoeien van bomen of hoge heggen vanaf de grond.

DE STIHL ELEKTRISCHE HOOGSNOEIER: STILLE WERKING MET KRACHTIGE PRESTATIES

De elektrische hoogsnoeier van STIHL is ideaal voor het uitdunnen en snoeien van middelhoge struiken en bomen of voor het terugsnoeien van dikke hagen, zoals de haagbeuk of liguster. Dit snoeiapparaat, dat ook wel elektrische stokzaag of elektrische kettingzaag op steel wordt genoemd, is vooral handig voor particulieren met een kleine tot middelgrote tuin die bomen en struiken willen snoeien. Als stil elektrisch apparaat is de hoogsnoeier met elektrische aandrijving bijzonder geschikt voor geluidsgevoelige omgevingen. Bovendien werkt hij emissievrij en zo ontziet hij het milieu.

Tegelijkertijd werkt de elektrische hoogsnoeier krachtig. Hij behaalt een hoog vermogen bij een relatief laag gewicht, omdat de aandrijving licht en compact is. Zo raak je minder snel vermoeid en kan je zonder al te veel moeite de takken bovenin de boom bereiken. Takken tot 3,20 m hoog zijn gemakkelijk te snoeien.

Om de inspanning bij het snoeien tot een minimum te beperken, kan je met de standaard draagriem bijzonder efficiënt met deze elektrische kettingzaag op steel werken. Voor langdurige werkzaamheden aan bomen of heggen wordt een ruggedragen systeem aangeraden.

GOEDE SNOEIRESULTATEN EN COMFORTABEL WERKEN

Om ervoor te zorgen dat de elektrische stokzaag de plek bereikt waar je wilt snoeien, is de softgrip zo ontworpen dat deze een groot deel van de trillingen absorbeert. Zo ligt je apparaat rustig en bovendien ergonomisch in de hand. Maar ook het werken met en het onderhouden van het apparaat zijn comfortabel. Twee andere eigenschappen maken het werk een stuk eenvoudiger: de zijdelingse kettingspanner en de zonder gereedschap te openen olievuldop. Enerzijds voorkomt de zijdelingse bevestiging van de spanschroef dat je hand bij het spannen in contact komt met de zaagketting. Anderzijds kan de smeerolietank van de zaagketting van onze STIHL hoogsnoeiers snel en zonder gereedschap worden geopend en gesloten dankzij een speciale dop.

BEVEILIGING TEGEN OVERVERHITTING BIJ ELEKTRISCHE HOOGSNOEIERS

De elektrische hoogsnoeier heeft een ingebouwde overbelastingsbeveiliging om schade door oververhitting te voorkomen: deze zorgt ervoor dat de elektromotor automatisch uitschakelt.