Mulchmaaiers met wielaandrijving

FilterIconFilteren

Accessoires

MULCHEN MET EXTRA COMFORT DOOR WIELAANDRIJVING

Wielaangedreven mulchmaaiers van STIHL helpen je bij het onderhoud van middelgrote tot grote gazons. Om deze zo effectief mogelijk te kunnen maaien, bieden wij je verschillende modellen aan.

STIHL MULCHMAAIERS MET AANDRIJVING VOOR TUINEIGENAREN EN PROFESSIONALS

Wielaangedreven mulchmaaiers zijn geschikt voor grotere grasvelden en gazons met hellingen. Deze mulchmaaier vergemakkelijkt niet alleen het werk van hoveniers, conciërges en gemeenten, maar ook hobbytuiniers kunnen hun gazon er snel en effectief mee mulchen. Afhankelijk van de behoefte zijn er twee aandrijfvarianten: de aandrijving met 1 versnelling voor middelgrote tot grote, vrijliggende grasvelden (aangeduid met een “T” in de modelnaam) en de Vario-aandrijving. Deze wordt gekenmerkt door een “V” in de modelnaam en is geschikt voor een individuele aanpassing van de snelheid aan je persoonlijke maaigewoonten en de omstandigheden van het gras. Het toerental van de krachtige motor blijft daarbij altijd stabiel, ook als deze van snelheid verandert.

De STIHL mulchmaaiers met aandrijving zijn meestal benzinegrasmaaiers met mulchfunctie en starten ook betrouwbaar bij een koude start dankzij de ReadyStart- of SmartChoke-functie. We hebben ook een accu-aangedreven mulchmaaier in ons assortiment. Alle mulchmaaiers hebben een robuuste behuizing, soepel lopende wielen en een mulchmes, dat het gras in de behuizing versnippert tot fijne deeltjes. Hierdoor valt het gemaaide gras als voedingsstof rechtstreeks terug in de grasnerf.

EENVOUDIG TE BEDIENEN EN OP TE BERGEN: MULCHMAAIERS MET WIELAANDRIJVING VAN STIHL

Om je werk comfortabel te kunnen uitvoeren, is de supersoftgrip van ons tuingereedschap bijzonder aangenaam en ergonomisch vormgegeven. STIHL mulchmaaiers met wielaandrijving hebben een maaihoogteafstelling die centraal of per as wordt geregeld. Zo kan je de maaier beter afstemmen op de omstandigheden van het terrein. Na het werk kan je je gereedschap met behulp van de draaggreep vervoeren en met behulp van de inklapbare duwboom ruimtebesparend opbergen.