Accu-veegmachines

FilterIconFilteren

Aandrijving
Bakinhoud
Prijs
1 van 1 Producten

Accessoires

EFFICIËNTE REINIGING DANKZIJ EEN ACCUVEEGMACHINE

Onze accuveegmachine voor professionals is een efficiënt en comfortabel gereedschap in één. De veegmachine met accu-aandrijving kan grote oppervlakken aan, verwijdert grof en fijn vuil en is duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

DE STIHL ACCUVEEGMACHINE: VOOR GROTE OPPERVLAKKEN BINNEN EN BUITEN

Voor professionals die grote oppervlakken tot 2000 m² moeten reinigen, is de accuveegmachine van STIHL het juiste hulpmiddel. Dankzij de accukracht reinigt de veegmachine niet alleen oppervlakken binnen maar ook buiten, zowel in magazijnen, op tankstations als op schoolpleinen. De accu-aandrijving zorgt voor een gelijkmatig op elkaar afgestemde loopsnelheid van de schijfborstel en veegwals. Deze draaien ook als het apparaat stilstaat, zodat je lastig toegankelijke plekken doelgericht kan reinigen. De borstels van de veegwals en de schijfborstel zijn gemaakt van slijtvast polyamide en hebben daardoor een zeer lange levensduur. Afhankelijk van de capaciteit van de accu en de hoeveelheid vuil kan de veegmachine tot 260 minuten op de accu draaien. In ons overzicht van de acculoop- en laadtijden kan je zien hoe lang je met je STIHL veegmachine op accu kan werken en hoe lang de geplaatste accu nodig heeft om op te laden.

VERWIJDERT GROF EN FIJN VUIL

De accuveegmachine verwijdert de meest uiteenlopende soorten vuil volledig: het STIHL MultiClean PLUS-veegsysteem verwijdert nat vuil even moeiteloos als grof vuil zoals drankblikjes of PET-flessen. Het stof wordt daarbij direct door de machine opgenomen. De extra veegwals van het systeem zorgt ervoor dat ook fijne stofdeeltjes worden geabsorbeerd, zonder dat deze opdwarrelen. Een ander voordeel zijn de uitstekende schijfborstels en de borstelhouder. Daarmee reinigt de accuveegmachine zowel hoeken, stoepranden en goten als makkelijk toegankelijke oppervlakken effectief.

KRACHTBESPAREND, ERGONOMISCH, PLAATSBESPAREND

Onze accuveegmachine heeft een langlopende aandrijving met directe krachtoverbrenging, waardoor de machine gemakkelijk kan worden geduwd. Door de ergonomisch gevormde duwbeugel, die aan de lichaamslengte kan worden aangepast, kan je ook langdurige reinigingswerkzaamheden moeiteloos uitvoeren. Met de opvangbak van 50 liter kan je grote oppervlakken in één keer reinigen. De veegmachine met accutechnologie kan bovendien ruimtebesparend worden opgeslagen: je kan de veegmachine en de opvangbak gewoon rechtop opbergen zonder dat er vuilresten uit kunnen vallen.