Benzineverticuteermachines / benzinegazonbeluchters

FilterIconFilteren

Gebruiker
Gazon
Aandrijving
Prijs
1 van 1 Producten

Accessoires

HET GAZON BELUCHTEN MET VERTICUTEERMACHINES OP BENZINE

Met benzinegazonbeluchters of benzineverticuteermachines maak je de grond losser en geef je je gazon meer licht, lucht en dus meer voedingsstoffen. Het gras groeit dichter en de groei wordt langdurig gestimuleerd.

BENZINE-VERTICUTEERMACHINE VOOR SAPPIG GROEN GRAS

Met een STIHL benzineverticuteermachine hebben particulieren en tuineigenaren een apparaat dat het gazon langdurig gezond houdt. De scherpe, vaste metalen messen van de benzinegazonbeluchter snijden tijdens het verticuteren in de grasnerf en maken de grond los. Onkruid en mos, maar ook gazonvilt en oud gras worden verwijderd. Je gazon krijgt lucht en licht zodat het dichter kan groeien.

SCHOONHEIDSBEHANDELING MET LANGDURIG EFFECT DANKZIJ BENZINEGAZONBELUCHTER

Verticuteren, het verticaal snijden in de gazonbodem, zorgt ervoor dat je gazon aanzienlijk meer voedingsstoffen kan opnemen. Binnen enkele handelingen bereik je een resultaat dat al snel de moeite waard zal zijn. Het gras groeit beter, is gezonder en ziet er mooier uit.

De benzineaangedreven verticuteerder helpt je het gazononderhoud optimaal uit te voeren. Met de eenvoudig te starten motor, de meertrapse instelling van de werkdiepte en de vaste messen kan je de kwaliteit van je gazon snel en gemakkelijk verbeteren. Onze gazonbeluchters op benzine werken nauwkeurig en kunnen dankzij de soepel lopende wielen goed bestuurd worden. Dankzij de inklapbare duwboom kan je de STIHL verticuteermachines ook plaatsbesparend opbergen.

Naast wendbaar is de STIHL verticuteermachine op benzine ook buitengewoon robuust. Dit wordt enerzijds gegarandeerd door de hitte- en uv-bestendige polymeerbehuizing, en anderzijds door de vaste messen met scherpe metalen lemmeten. Bovendien is de hoogste effectiviteit voor ons van belang: daarom kan de werkdiepte van de messen gemakkelijk in 6 stappen worden ingesteld via de bedieningseenheid op de duwboom en kan de verticuteereenheid lager of hoger worden gezet door middel van de instelhendel.

DE BESTE TIJD OM HET GRAS LOS TE MAKEN

Je kan de gazonbeluchter met benzineaandrijving het beste een of twee keer per jaar gebruiken. Doe dit in het ideale geval wanneer de bodem droog en minstens 10 °C warm is. Vooral de late lente en de vroege herfst zijn zeer geschikt. Stel de juiste snijdiepte in en test voordat je begint. De messen mogen niet of nauwelijks in contact komen met het bodemoppervlak. De exacte afstelling hangt af van de staat van je gazon. Wanneer je twijfelt, kan je het beste een van onze competente STIHL dealers om advies vragen.