SHA 56 zonder accu en lader
BLADBLAZERS / BLADZUIGERS

SHA 56 - AK systeem

Nieuw
Nominale spanning
36 V
Blaaskracht
8 N
Maximale luchtsnelheid met ronde blaasmond
56 m/s
€ 259,00
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Één machine om te zuigen, hakselen en blazen

Zuigen en hakselen of blazen: de STIHL SHA 56 bladzuiger van het AK systeem biedt drie functies in één enkele machine. Deze handige machine is dan ook veelzijdig te gebruiken. Ze maakt het mogelijk om gazons, binnenplaatsen en opritten snel en efficiënt te ontdoen van bladeren, maaisel en vuil. Er is geen gereedschap nodig om te wisselen tussen de blaas- en zuigstand. De STIHL SHA 56 heeft een innovatieve roterende handgreep met luchtsnelheidsregeling die zorgt voor een ergonomische houding in alle werkmodi. Een robuust metalen hakselmes versnippert het opgezogen materiaal. Door de extra brede diameter van de turbineopening kan je de machine snel reinigen als ze vuil is. Bij gebruik van de stille SHA 56 zuighakselaar is geen gehoorbescherming vereist.

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

SHA 56
Ergonomische roterende handgreep
SHA 56
Gereedschapsloos omschakelen
SHA 56
Intelligent ontworpen opvangzak

Technische details

Nominale spanning36 V
Blaaskracht8 N 1)
Maximale luchtsnelheid met ronde blaasmond56 m/s
Maximale luchtsnelheid met vlakke blaasmond61 m/s
Max. luchtdebiet met ronde blaasmond560 m³/u

Service en advies