€ 319,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Nominale spanning36 V
Gewicht4,3 kg
AccusysteemAK

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Accucombimotor KMA 80 R: krachtige combimotor met regelbaar toerental

Staan er in je tuin verschillende pittige uitdagingen op je te wachten? Kies dan voor de accucombimotor STIHL KMA 80 R die je een maximale flexibiliteit biedt. Je kan hem namelijk aansluiten op de diverse combigereedschappen. Kies het gewenste gereedschap uit het assortiment van het STIHL CombiSysteem en bevestig het in een handomdraai met behulp van een snelkoppeling met tommy-schroef op de aansluiting van de steel. Deze combimotor is de eerste van het STIHL AK systeem. Hij garandeert een stille werking zodat je ook zonder probleem in geluidsgevoelige omgevingen kan werken.

De STIHL KMA 80 R is uitgerust met een krachtige borstelloze EC-motor. Bovendien biedt hij een uitstekende balans, waardoor je hem comfortabel met diverse combigereedschappen kan gebruiken. Hij is ook voorzien van een 2-traps variabele snelheidsregeling waarmee je het toerental direct op de bedieningshendel kan aanpassen aan je behoeften. De ECO-modus (niveau 1) is geschikt voor eenvoudige klusjes. Het energieverbruik is dan lager, zodat de accu langer meegaat. Voor meer veeleisende taken selecteer je gewoon niveau 2 met de schuifschakelaar voor het volle vermogen van je machine. Afhankelijk van het gemonteerde combigereedschap kan je het toerental ook traploos regelen.

De beugelhandgreep met zachte componenten biedt een hoge flexibiliteit en een grote bewegingsvrijheid, zelfs op krappe plekken. Dankzij het snelspansysteem pas je de handgreep gemakkelijk aan in functie van de lichaamslengte van de gebruiker om op elk ogenblik te genieten van een optimale werkergonomie.

Om nog langer comfortabel te werken, bevestig je de standaard meegeleverde STIHL enkelvoudige draaggordel aan de draaibare bevestigingsring. Met de optioneel verkrijgbare STIHL steun  bescherm je de motorbehuizing tegen contact met de grond en heb je bovendien een extra handgreep ter beschikking.

Raadpleeg ons overzicht van de van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoelang je nog kan werken met je accucombimotor STIHL KMA 80 R, maar ook om te weten hoelang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

Accucombimotor KMA 80 R

Service en advies