€ 450,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Onkruidknipper RG-KM: voor slingerarm maaien langs wegen

Net als een mechanische onkruidbestrijder is de onkruidknipper STIHL RG-KM een doeltreffend hulpmiddel waarmee tuinaannemers, landschapsarchitecten, gemeentelijke groenvoorzieningen en wegbeheerders gemakkelijk gras en onkruid kunnen verwijderen op ondergronden zoals grind, asfalt of verharde oppervlakken.

De onkruidknipper RG-KM van STIHL garandeert bovendien een slingerarme werking: in tegenstelling tot roterende maaidraden bewegen de bovenste en onderste messen van de onkruidknipper ongeveer 30° naar elkaar toe heen en terug. Hierdoor is de rotatie-energie lager, wat het risico op schade door wegslingerende steentjes of steenaanslag bij het maaien langs wegen, parkeerterreinen en stoepranden beperkt. Dit vermindert de aan te houden veiligheidsafstand, namelijk drie meter tot objecten en voertuigen en vijf meter tot personen.

De als onkruidbestrijder gebruikte onkruidknipper RG-KM helpt dus om onkruid efficiënt en gemakkelijk te verwijderen. Bovendien is de kans dat de messen van het combigereedschap verstopt raken met maaiafval zeer klein. Dit betekent dat je lange tijd kan werken zonder onderbreking. De onkruidknipper is een praktisch en efficiënt gereedschap voor het langdurig verwijderen van onkruid.

De onkruidknipper RG-KM maakt deel uit van het assortiment van het STIHL Combisysteem. Je kan hem snel en zonder gereedschap monteren op de krachtige combimotor STIHL KM 111 R. Hij is ook compatibel met de volgende STIHL combimotoren:

  • KM 94 RC-E
  • KM 131 R
  • KMA 80 R
  • KMA 120 R
  • KMA 130 R
  • KMA 135 R
RG-KM

Service en advies