€ 1.549,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Benzinedoorslijper TS 420: betrouwbaar en veelzijdig

Dankzij zijn compacte afmetingen kunnen professionals in de wegen- en landschapsbouw met de benzinedoorslijper TS 420 van STIHL bijzonder veeleisende slijpopdrachten efficiënt uitvoeren. De doorslijpschijf met een diameter van 350 mm maakt zaagdiepten tot 125 mm mogelijk in beton, steen, asfalt en bouwstaal. Hij kan zelfs door ijzeren buizen slijpen. De STIHL TS 420 is uitgerust met het STIHL antivibratiesysteem voor een nauwkeurige geleiding van de doorslijper, zelfs bij langdurig slijpwerk, en tegelijk de spieren en gewrichten van de gebruiker zo weinig mogelijk belast. Ook de ergonomische handgreep draagt bij aan het werkcomfort. Een decompressieklep vergemakkelijkt het starten van de zuinige STIHL 2-MIX-motor door de inspanningen die nodig zijn om aan de startkabel te trekken te verminderen.

Daarnaast voorziet de waterregeling de doorslijpschijf voortdurend van water. Dit helpt om het slijpstof te binden en zorgt voor een optimale koeling van de doorslijpschijf. Het longlife-luchtfiltersysteem en de compensator maken het mogelijk om de reinigingsintervallen te verlengen en garanderen zo dat je zonder onderbreking kan werken. De scheiding van de schone lucht en het mengsel in de motor verbetert bovendien de prestaties en verlaagt tegelijk het brandstofverbruik.

TS 420 doorslijper

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Filtersysteem met lange levensduur
Longlife-filtersysteem met cycloonvoorafscheiding
Antitrillingssysteem
STIHL ANTIVIBRATIESYSTEEM
Compensator
COMPENSATOR

Technische details

Cilinderinhoud66,7 cm³
Vermogen3,2 kW
Gewicht9,7 kg
Initiële uitvoering fabriekKunsthars steen
Geluidsdrukniveau98 dB(A) 1)

Service en advies